Cod : 35688
new
cumpără Fierăstrău circular de banc KRISTAL MAXI-CUT PROFESSIONAL 1200 мм în Chișinău
cumpără Fierăstrău circular de banc KRISTAL MAXI-CUT PROFESSIONAL 1200 мм în Chișinău
În stoc
8 190 lei
Gratuit la comanda de la 500 lei
Caracteristice
Tip
Manual
Grosime maximă de tăiere
23
Toate caracteristicile
Descriere

KRISTAL MAXI-CUT este tăietorul clasic de țiglă monorail pentru uz profesional, care a câștigat cele mai mari laude în lumea plăcilor.


Mașina de tăiat manual nu este potrivită doar pentru tăierea tuturor tipurilor de țiglă cu grosimea de 3 până la 23 mm, ci și pentru tăierea mozaicurilor de sticlă. Fabricat din oțel nichelat cu un strat protector de pulbere. Mânerul poate avea două poziții pentru reglarea pârghiei de forță și este echipat cu două labe grele pentru rupere delicată la diferite lățimi de țiglă. Ambele picioare sunt acoperite cu plastic și nu lasă urme pe plăci, iar piciorul mic este echipat cu un magnet pentru a ușura tăierea. Datorită mecanismului de transport, echipat cu rulmenți, tăietorul de țiglă are o funcționare lină, ceea ce permite o tăiere mai precisă, fără erori. Cu picioarele de sprijin suplimentare, este convenabil să lucrați cu plăci mari. Rigla laterală pliabilă, cu cântare de doi milimetri. Prima scară este pentru orice măsurătoare, a doua scară este pentru măsurători la un unghi de 45º (cu dimensiunea picioarelor corespunzătoare hipotenuzei de pe prima scară). Asigurați instantaneu rigla cu o manetă de blocare. Picioare din cauciuc antiderapante și antiderapante.


Mașina de tăiat țiglă este echipată cu o rolă de tăiere montată pe rulment. Platforme de absorbție a șocurilor cu o suprafață cauciucată pentru a preveni alunecarea plăcilor deasupra suprafeței. Fabricat in Turcia. Pentru meseriași profesioniști.

Caracteristice
  • Dimensiune 1200 mm
  • Tip Manual
  • Grosime maximă de tăiere 23