Intră / Înregistrează-te
RO | RU

Politica de confidențialitate

Definiții și termeni

INSTRUMENTALL – este denumirea comercială a companiei “Novum-Group SRL”, persoană juridică, având sediul social în mun. Chișinău, com. Ciorescu, str. Moldova 12, ap.68, având cod unic de inregistrare fiscala 1017600000360 și cod unic TVA 0609363.
SITE - reprezintă SITE-ul de Internet aparținând “Novum-Group SRL”, care se află la adresa www.instrumentall.md , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite / asigurate de către INSTRUMENTALL
V
ÂNZĂTOR – INSTRUMENTALL.MD
UTILIZATOR
: reprezintă persoana fizică care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare sau un vizitator al site-ului care nu este înregistrat/logat.
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației in vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei “Novum-Group SRL”.
COȘUL MEU: sectiune din site/cont care permite Utilizatorului să adauge produse pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau ulterior. In cazul produselor adaugate în coș, utilizatorul beneficiază de servicii de urmărire a acestora - în acest sens - Utilizatorul va primi comunicări comerciale din partea INSTRUMENTALL în vederea  recepționării comenzii, în interesul legitim al INSTRUMENTALL de a clarifica situația acestei vânzari inițiate de către Utilizator, dar încă nefinalizate.
COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.
COMUNICĂRI COMERCIALE – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Cosul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.
PREȚ DE VÂNZARE - reprezintă contravaloarea Bunului, pretinsă și solicitată de către Vânzător, Cumpărătorului/Clientului/Utilizatorului, evidențiată corespunzător acestora în pagina de produs din Site. Vânzătorul poate afisa distinct, într-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre Prețul de Vânzare și Prețul Tăiat. Prețul de Vânzare este valabil în limita stocului disponibil al Bunului/Serviciului.
ALGORITM DE CĂUTARE - algoritmul de căutare este format din 2 componente: relevanta text (scor reprezentat de matching-ul dintre termenul de căutare și datele Bunului), popularitatea Bunului în platforma ww.instrumentall.md .

 Conținutul site-ului

Toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
Conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
Orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
Informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vanzator într-o anumită perioadă;
Informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
Date referitoare la Vânzător sau alte date privilegiate ale acestuia. 

Politica de Vinzare Online

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.
Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat)  sau prin adresele menționate la sectiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fara a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
INSTRUMENTALL poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care INSTRUMENTALL are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp sau în limita stocului disponibil.
Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (MDL) si includ T.V.A.
Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuind plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odata adăugat în coșul de cumpărături, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție în măsura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmare a acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 2-3 ore de la confirmarea comenzii, si nu mai tarziu de 2 zile lucratoare .
În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 3-5 ore, dar nu mai mult de 3 zile lucratoare.
În cazul comenzii finalizate cu modalitate de plata Rate/Credit, vă informam că vom confirma comanda după aprobarea contractului de credit, iar livrarea produselor se va efectua in termen de 5 ore de la această data, dar nu mai tarziu de 2 zile lucrătoare.
Un produs la precomandă este un produs ce nu este disponibil fizic și poate fi comandat de Utilizator/Cumpărător. Produsele la precomanda se adaugă în cos in același fel ca orice alt produs din magazinul online. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate intr-un termen estimativ de 30-60 zile lucrătoare de la data efectuarii comenzii. În situația in care produsul ajunge in depozitul INSTRUMENTALL mai rapid, livrarea se va face in 1-2 zile lucrătoare din momentul intrării produsului in stoce, dar nu mai tarziu de 3 zile. Precomenzile se achită în avans, prin oricare din metodele de plata acceptate.
Puteți renunța în orice moment la o precomandă, însă avansul achitat NU SE RETURNEAZĂ!

Limitarea raspunderii "Novum-Group SRL"

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta, dacă produsul nu s-a livrat încă.
Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și/ furnizori și INSTRUMENTALL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
Prețurile produselor/serviciilor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată.
În cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limita stocurilor disponibile.
Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului, comanda va fi anulată, clientul urmând a fi notificat în acest sens de către reprezentantul INSTRUMENTALL. Pentru comenzile achitate se va restitui contravaloarea în contul din care a fost efectuată plata.
Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod datorită modificării caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabila de către producători.
INSTRUMENTALL își rezerva dreptul sa completeze și să modifice orice informație de pe SITE.
INSTRUMENTALL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.
INSTRUMENTALL nu raspunde pentru defecțiuni tehnice ale rețelei/ echipamentelor ce apartin operatorilor de telefonie mobilă/ procesatorului de plăți, etc.
INSTRUMENTALL nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

Politica de utilizare Cookie

Această politică se referă la cookie-urile și la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-urile și aplicațiile operate de “Novum-Group SRL”.
Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:
de funcționare a site-ului,
de analiză a comportamentului vizitatorilor site-ului,
pentru publicitate.
Această politică se completează cu politica INSTRUMENTALL cu privire la protecția datelor personale în general pe care o puteți găsi aici și cu Termenii și Condițiile site-ului, pe care vă încurajăm să le citiți, acestea incluzând informații suplimentare utile, inclusiv cu privire la responsabilul INSTRUMENTALL pentru protecția datelor personale, toate scopurile prelucrărilor de date de către INSTRUMENTALL, drepturile dumneavoastră, precum și excepțiile și limitele acestora etc.
Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server INSTRUMENTALL sau către un server al unei terțe părți.
Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.
Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile INSTRUMENTALL pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al INSTRUMENTALL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Legea privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011.
Accesarea SITE-ului www.instrumentall.md , implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania INSTRUMENTALL. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maximă confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimțământul utilizatorului), transmiterea de comunicări comerciale, transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumpărate, informarea utilizatorilor abonați despre promoțiile INSTRUMENTALL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de INSTRUMENTALL prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.).
“Novum-Group SRL” este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. 
“Novum-Group SRL” se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.
“Novum-Group SRL”  prelucrează datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastră, în calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derulării raporturilor comerciale/contractuale la accesarea serviciilor oferite. Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastră, dacă sunt oferite cu bună știință, de bună voie, din proprie inițiativă, fie la solicitarea “Novum-Group SRL”, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comandă produse online, participarea la tombole și concursuri, prin completarea datelor în formularul de înregistrare cont pe website www.instrumentall.md 
Persoanele (vizate) ale căror date pot fi prelucrate de către “Novum-Group SRL”, exclusiv în scopurile menționate sunt:

Clienți ai “Novum-Group SRL” (actuali, foști sau potențiali), vizitatori, public larg, reprezentanții/împuterniciții ai acestora, legali sau convenționali;

 Consecințele refuzului furnizării datelor cu caracter personal

Dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți obligați să furnizați date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activității, “Novum-Group SRL” va solicita datele cu caracter personal necesare prestării respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor “Novum-Group SRL”. Atunci când achiziționați un serviciu furnizat de “Novum-Group SRL”, vom colecta date personale în legătura cu prestarea respectivelor servicii.

Acest document se referă la colectarea şi utilizarea informațiilor personale pe care ni le furnizați în mod direct sau indirect în momentul în care folosiți serviciile oferite de către site-ul www.instrumentall.md.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări sau actualizări asupra prevederilor prezentului Acord de Confidențialitate, fără o înștiințare prealabilă. Cea mai recentă versiune va putea fi mereu accesată la adresă web.

Pentru informatii suplimentare l va recomandam sa accesati site-ul official al Agenției Pentru Protecția Consumatorului Și Supravegherea Pieței RM.


De asemenea, recomandările Dumneavoastră sunt şi vor fi mereu binevenite – vă rugăm (şi vă mulţumim anticipat) să utilizaţi cu încredere adresa [email protected] pentru a ne trimite idei, sugestii, păreri sau reclamaţii.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesării serviciilor  “Novum-Group SRL” prin intermediul website-urilor deținute de “Novum-Group SRL”, dumneavoastră sunteți informat/a și/sau vă exprimați in mod expres consimțământul (vă dați acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozițiile legale privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (legislația interna legea nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal).

Parolă nouă
Resetare parolă
Autorizare
Ai uitat parola?

Nu ai cont? Nu-ți face griji!
Poți crea unul in pasul următor. Înregistrează-te

Salut!

Se pare ca nu aveți un cont de utilizare. Haideți să creăm un cont nou!