Cod : 15180
În stoc
6 999 lei
Gratuit la comanda de la 500 lei
Caracteristice
Putere
2500
Toate caracteristicile
Descriere

ТЕХНОЛОГИЯ DTS И Wi-TOUCH

Sistemul Wi-TOUCH este un sistem inovator de telecomandă pentru aparatele de curățat cu înaltă presiune, dezvoltat și patentat de Annovi Reverberi, care, în combinație cu sistemul tehnologic DTS, vă permite să modulați performanța aparatului de curățat cu înaltă presiune direct din pistol prin „ schimbarea puterii”.

Datorită manetei de comutare a modului, puteți controla trecerea între modul de curățare ECO soft, potrivit pentru curățarea vehiculelor, gardurilor, mobilierului de grădină, șopronelor și suprafețelor delicate și curățarea RAPIDĂ, potrivită pentru suprafețe mai mari și pentru a îndepărta mai multă murdărie de pe piatră sau piatră. . pavaje, pereti, placari si echipamente din beton.

Sistemul tehnologic Dualtech (DTS) este sistemul tehnologic brevetat Annovi Reverberi pentru modelele de spălat cu presiune, care include două grupuri pompă-motoare (2 unități de putere) în dispozitiv.

Productivitatea crește cu 50% cu o reducere semnificativă a timpului de curățare. Rezistența și alungirea jetului sunt optimizate, iar debitul poate ajunge până la 850 l/h, de două ori mai mare decât a unui aparat de spălat cu presiune pentru casă și grădină.

Raza de actiune a jetului poate atinge o distanta de 5 metri, ceea ce face usor curatarea chiar si a suprafetelor foarte mari. Sistemul tehnologic Dualtech iti permite sa activezi una sau doua surse de alimentare, in functie de tipul de lucru care se face, schimband jetul in functie de suprafata de curatat.

 

 

Aplicații

  • Mașină de spălat cu dublă putere de înaltă presiune cu sistem de control de la distanță

Seria DTS 4.1 Wi-TOUCH este o mașină de spălat cu presiune AR Blue Clean cu sistem integrat de tehnologie DTS Dualtech. Înaltă performanță, inovatoare și versatilă, garantează performanțe de neegalat datorită acțiunii sinergice a două blocuri de alimentare care dublează debitul de apă.
În plus, datorită sistemului inovator de control Wi-TOUCH, performanța mașinii de spălat cu presiune poate fi reglată direct din pistol folosind butonul „modificare putere”. Modul de curățare delicată ECO activează o singură sursă de alimentare pentru o spălare ușoară, ceea ce vă permite să curățați eficient cele mai delicate suprafețe, cum ar fi mobilierul de grădină din lemn, bicicletele și țesăturile de exterior. În modul FAST Cleaning, ambele surse de alimentare sunt activate pentru o spălare rapidă și intensivă. Acest mod este recomandat pentru aplicațiile care necesită o putere mare de curățare și îndepărtarea murdăriei adânci: în acest caz, se va folosi întreaga putere a mașinii de spălat cu presiune la consumul de energie standard. FAST Cleaning este destinat pentru tratarea suprafetelor din piatra, beton, caramida sau pentru curatarea eficienta a balustradelor si portilor metalice, vehiculelor, utilajelor de munca si gradina.
4.1 Wi-TOUCH este dotat cu duza dubla, un accesoriu indispensabil, util pentru imbunatatirea eficientei de curatare a suprafetelor mari, economisind timp si efort. Este potrivită în special pentru curățarea pereților din beton sau cărămidă, podele și piscine. Datorita folosirii accesoriilor speciale care iti permit sa dublezi suprafata chiuvetei, poti economisi pana la 70% din timp.


Caracteristice
  • Putere 2500 W
  • Presiune maximă 150 bar
  • Debit transportat 810 L/ora
  • Materialul pompei Aluminiu
  • Filtru fin de apa da
  • Temperatura maximă de alimentare 50 °C
  • Lungime cablu 5 m
  • Roţi pentru transport da
  • Oprire automata da